Barion Pixel

ElektroConcept

+36 3o 133 5ooo

NEDIS WIFISM10CWT Smart WI-FI Mozgásérzékelő

7.950 Ft

2 készleten

Ez az intelligens Wi-Fi-s mozgásérzékelő (120°-os észlelési területen 10 m-es hatótávolsággal) vezeték nélküli biztonsági rendszer részeként vagy csupán berendezések bekapcsolására is használható, amikor egy helyiségbe belép.

Egyszerű beállítás
Beállítása nem is lehetne egyszerűbb: a Wi-Fi routerhez könnyedén csatlakoztatható, így okostelefonjáról vagy táblagépéről vezérelhető, valamint értesítések küldését is lehetővé teszi eszközére.

Párosítás más termékekkel
A Nedis SmartLife választékának más eszközeivel és berendezéseivel is párosítható olyan események kioldására, mint például a lámpák felkapcsolása, amikor valaki belép egy helyiségbe.

A Nedis SmartLife
Fedezze fel az egyetlen egyszerűen használható és intuitív alkalmazáson keresztül vezérelhető termékek – például izzók, kapcsolók, aljzatok, érzékelők és kamerák – széles körű és folyamatosan bővülő választékát. Az Amazon és a Google Home által támogatott hangvezérlési funkciók, valamint az, hogy meglévő Wi-Fi-hálózatán kívül nincs másra szükség, a csatlakoztatott, intelligens otthont igazán egyszerűvé teszik.
Keressen csupán egy intelligens izzót vagy aljzatot, vagy automatizálja akár az egész házat, az intelligens technológia ma már rendkívül könnyedén hozzáférhető.

SKU: 5412810269969 Categories: , Tag:

• Nagy teljesítményű PIR mozgásérzékelő – 120°-os tartományban kínál 10 m-es lefedettséget
• Önálló biztonsági termékként is használható
• Egyszerűen csatlakoztatható a Nedis® SmartLife más termékeihez, és elindítja a jeleneteket, amikor valaki belép egy helyiségbe

További információk

Tömeg0.1 kg
Gyártó

Nedis

Termék típusa

Mozgásérzékelő

Termék színe

fehér

Garancia

1 év

Termékkategóriák