Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Nincs készleten

Perfect Home Inox4 Kávéfőző

4.450 Ft

Elfogyott

A Perfect Home Inox4 kávéfőző egy stílusos és praktikus eszköz, amely kiváló minőségű kávéfőzést tesz lehetővé otthonodban. Ez a kávéfőző számos funkcióval rendelkezik, hogy egyedi és ízletes kávéélményt nyújtson:

  1. Rozsdamentes acél kialakítás: Az Inox4 elegáns megjelenése mellett tartós és könnyen tisztítható rozsdamentes acélból készült, ami hosszú élettartamot biztosít.
  2. Kettős falú szigetelés: A kettős falú kialakítás megőrzi a kávé hőmérsékletét, így mindig friss és forró italt kapsz.
  3. Automatikus kikapcsolás: Az automatikus kikapcsolás funkció segít energiát takarítani és biztonságos használatot biztosít.
  4. Csepegésmentes öntés: A kávéfőző kialakítása biztosítja a csepegésmentes öntést, minimalizálva a rendetlenséget és a felesleges tisztítást.

Az Inox4 kávéfőző tehát egy elegáns és praktikus választás mindazoknak, akik szeretnének élvezni a frissen főzött kávé ízét otthonukban. A legfrissebb specifikációkért és további információkért érdemes ellenőrizni a Perfect Home hivatalos honlapját vagy megbízható kiskereskedők oldalát.

SKU: 5997969318329 Category:

További információk

Tömeg0.5 kg
Gyártó

Perfect Home

Termék típusa

Kávéfőző

Készülék szín

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között