Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Nincs készleten

PHILIPS FC9330/09 PowerPro Porzsák nélküli porszívó

45.950 Ft

Elfogyott

A Philips FC9330/09 PowerPro porzsák nélküli porszívó egy kiváló minőségű és hatékony eszköz, amely a modern technológiát ötvözi a praktikus funkciókkal, hogy magas szintű tisztaságot biztosítson otthonában.

Fő Jellemzők:

  • Ciklontechnológia: A fejlett ciklontechnológia lehetővé teszi a hatékony és erőteljes szívást, amely gyorsan és alaposan távolítja el a szennyeződéseket és port.
  • Allergia-barát szűrőrendszer: Az allergiások számára ideális, mivel a szűrőrendszer hatékonyan szűri a finom részecskéket, megakadályozva azok visszakerülését a levegőbe.
  • PowerCyclone 5 technológia: A PowerCyclone 5 technológia optimalizálja a levegőáramlást a hatékony szűrés érdekében, biztosítva a hosszantartó teljesítményt.
  • Integrált kefe a kényelmes tisztításért: Az integrált kefe lehetővé teszi a könnyű és gyors felületek tisztítását anélkül, hogy más kiegészítőket kellene cserélni.
  • Magas hatékonyságú motor: A porzsák nélküli porszívó magas hatékonyságú motort használ, amely optimális teljesítményt nyújt hosszú távon.
  • Kompakt és könnyű kialakítás: A porszívó kompakt és könnyű, ami lehetővé teszi a könnyű manőverezést és tárolást.

A Philips FC9330/09 PowerPro porzsák nélküli porszívóval minden tisztítási feladat egyszerű és hatékony lesz, biztosítva otthonod frissességét és tisztaságát. Kiváló teljesítményével és innovatív funkcióival ez a porszívó egy praktikus választás a modern háztartások számára.

SKU: 8710103796268 Category:

1 év garancia

További információk

Tömeg4 kg
Gyártó

Philips

Termék típusa

Porzsák nélküli porszívó

Teljesítmény W

650W

Tartály kapacítása

1,5l

Garancia

1 év

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között