Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

PHILIPS HD2900/90 Forrólevegős sütő 1400W

44.950 Ft

3 készleten

SKU: 8710103951728 Category: Tag:

Egészséges sütés a Rapid Air technológiával

A Rapid Air technológia az egyedi csillag alakú kialakításának köszönhetően úgy áramoltatja a forró levegőt, hogy ízletes, kívül ropogós, belül puha ételeket készíthessen kevés olajjal vagy olaj nélkül.

Süssön 90%-kal kevesebb zsiradékkal

A Philips Airfryer forró levegő használatával süti tökéletesen ropogósra kedvenc ételeit, akár 90%-kal kevesebb zsiradékkal.*

Ízletes Airfryer receptek az egészséges életmód érdekében

Fedezze fel az Airfryer készülék segítségével gyorsan elkészíthető, ízletes, egészséges és ínycsiklandozó receptek százait. A NutriU alkalmazásban található recepteket táplálkozási szakértők állítják össze a mindennapos főzést szem előtt tartva.

Igényeinek megfelelően személyre szabott receptek

Naponta ajánlunk olyan recepteket, amelyeket családja szerethet. Minél többet használja a NutriU alkalmazást, annál inkább az Ön igényeire szabhatja az ízletes receptötleteket.

12 az 1-ben ételkészítési funkció

A Philips Airfryer a lehetőségek egész tárházát nyitja meg: sütés olajban vagy anélkül, grillezés, pirítás, aszalás, kenyérpirítás, kiolvasztás, újramelegítés és még sok minden más.

Idő- és energiatakarékos

A Philips Airfryer készülékek hatékonyabban dolgoznak, hogy Ön időt és energiát takaríthasson meg azáltal, hogy egy hagyományos sütőhöz képest akár 70%-kal kevesebb energia felhasználásával és akár 50%-kal gyorsabban készíthet ízletes ételeket.

További információk

Tömeg4 kg
Gyártó

Philips

Termék típusa

Air Fryer

Teljesítmény W

1400W

Tartály kapacítása

4,1L

Garancia

1 év

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között