Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

PHILIPS XC3133/01 S3000

134.950 Ft

1 készleten

 A PowerCyclone 8 az akkumulátor optimális használata mellett távolítja el a port.
Nagy teljesítményű technológiánk a hatékonyság és az eredményesség tökéletes kombinációját nyújtja. Nagy porfelvételre terveztük, miközben normál üzemmódban akár 60 perc¹, turbó üzemmódban pedig 15 perc2 üzemidőt biztosít.
A LED-es szívófej felfedi a rejtett port, így célzottan irányíthat minden mozdulatot.
A LED-es szívófejnek hála minden mozdulat hatékony. Pontosan a megfelelő szögben világítja meg az apró porszemcséket, így Ön határozottan tudni fogja, hol van takarításra szükség.
A hosszú élettartamú akkumulátor akár 60 percig is energiát biztosít¹.
Takarítsa ki otthonát pillanatok alatt az akkumulátorunknak köszönhetőn, amely normál üzemmódban akár 60 percig¹, turbó üzemmódban pedig 15 percig2 is kitart. A precíziós szívófej akár 1 mm-es közelségben siklik a fal mellett.
A precíziós szívófejjel eltávolíthatja a port és a szennyeződéseket a nehezen hozzáférhető helyekről. A kialakításának köszönhetően rendkívül közel siklik el a falak és lábazatok mellett, és begyűjti a szennyeződések makacs részecskéit.
A 3 lépcsős szűrőrendszer biztonságosan megtartja az összegyűjtött port.
A finom por és szennyeződés a három ultrafinom szűrőnek köszönhetően nem jut ki a készülékből. Így ha már eltávolította a padlóról, akkor az úgy is marad.
Digitális motor a tartósságért.
Digitális motorunk biztosítja, hogy a vezeték nélküli porszívó tartós és erőteljes legyen. Levehető 25,2 voltos akkumulátor a hosszabb takarításhoz.
Szeretné folytatni a takarítást újratöltés nélkül? Levehető akkumulátorunknak köszönhetően egy feltöltött akkumulátorra válthat, és szinte azonnal folytathatja ott, ahol abbahagyta³. Kézi porszívóvá alakítható a különböző felületek tisztításához.
Padlószint feletti területeket kell elérnie, például a szekrények belsejét vagy a kanapét? A Philips 3000-es sorozatú porszívó kézi porszívóvá alakítható a könnyű manőverezhetőség érdekében, a takarítási igényektől függetlenül.  ¹Takarékos üzemmód, kizárólag kézi használat.
2Turbó üzemmód, kizárólag kézi használat.
³A második akkumulátor külön kapható, XV1633.

Category: Tag:
Por tárolásaPorzsák nélküli
Porszívó típusÁlló porszívó
EnergiaforrásAkkumulátoros

Funkciók

Száraz tisztításIgen
Vízszűrős porszívóNem
Kivehető morzsaporszívóNincs

További információk

Tömeg5 kg
Gyártó

Philips

Termék típusa

Állóporszívó

Készülék szín

,

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között