Barion Pixel

ElektroConcept

+36 3o 133 5ooo

TESLA AIR6 HEPA Légtisztító Wi-Fi funkcióval 300m3

59.950 Ft

2 készleten

Tesla Air6 Légtisztító, 36㎡ területre, WIFI funkcióval

TISZTÁBB LEVEGŐ, JOBB ÉLET

Lélegezzük be a tisztaságot, lélegezzünk ki megkönnyebbülten. Tesla Air Purifier 6 légtisztító ideális működési területe 36m2, így biztosítva, hogy a belélegzett levegő tökéletesen friss és tiszta legyen. Amint szerettei bemennek a szobába, ők is érezni fogják a különbséget.

A LEVEGŐ, AMIBEN MEGBÍZHAT

Soha többé ne aggódjon a levegő minősége miatt. A Tesla integrált levegőminőség-érzékelőinek segítségével folyamatosan figyelemmel kísérheti az aktuális légszennyezést egy színváltó LED ikonokon, a legszélesebb körben használt levegőminőségi index (AQI) értékek alapján.

EGYSZERŰ, OKOS, KECSES

Tesla Air Purifier 6 ahol a technológia és az intelligens tervezés találkozik. Nagy teljesítménye bizonyítható: csak ellenőrizze a CADR (Clean Air Delivery Rate – Tiszta Levegő Áramlási Mutató) értékeket. Kíváncsi rá mennyi tisztított levegőt termel és milyen gyorsan? Ez óránként 300m³.

TISZTA TECHNOLÓGIA A KÉZBEN

Minden, amire szüksége van egy Wi-Fi – és máris lélegzheti a friss levegőt. Szó szerint. Az intelligens alkalmazás segítségével bárhonnan és bármikor kapcsolja be a légtisztítót.

ÁPOLJA A LEVEGŐT, ÁPOLJA AZ EGÉSZSÉGÉT

Túl száraz a levegő, amelyet belélegez? Párásítsa és akadályozza meg a sok irritációt és légzési problémákat okozó szárazságot. Tartsa a levegő nedvességét kellemes szinten, vagy lélegezze be a friss levegőt? Nem kell választania – a Tesla légtisztító párásító lehetőségével mindkettő elérhető.

ÉREZZE AZ EREDMÉNYT

A Tesla légtisztító csapdába ejti a részecskéket. A HEPA aktív szénszűrő eltávolítja a légszennyező anyagokat és a baktériumokat.

LEVEGŐ HÓNAPOKIG

Mondjon búcsút a pornak, a pollennek, a mikrobáknak és az enyhe spóráknak! A Tesla légtisztító szűrői jó szűrőhatékonysággal csapdába ejtik a részecskéket, biztosítva, hogy Ön és szerettei egészségesebb környezetben töltsenek időt. Az optimális teljesítmény fenntartása érdekében ajánlatos a szűrőt kb. Félévente cserélni. Ne aggódjon: a szűrőcsere-jelző, emlékezteti Önt. Addig – nyugodtan lélegezzen.

 

SKU: AIR6 Category: Tags: ,

Kötelező garancia: 12 hónap

TESLA AIR6 Légtisztító Wi-Fi funkcióval 300m3/h teljesítménnyel az alábbi technikai paraméterekkel rendelkezik:

 • Intelligens Wi-Fi lehetőség: Igen
 • Szűrési százalék: 99.5%
 • Működési terület: 36m2
 • A tisztított levegő mennyisége (CADR): 300m3/h
 • Párásító: Igen
 • Szűrő típusa: HEPA + aktív szén
 • Javasolt szűrőcsere idő: 6 hónap
 • Időzítő: Igen
 • Automatikus mód: Igen
 • Szűrőcsere jelző: Igen
 • Ionizáló: Igen

További információk

Tömeg10 kg
Gyártó

Tesla

Termék típusa

Légtisztító

Kapacítás

300m3/h

Garancia

1 év

Termékkategóriák