Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Trust GTX 108RAVA Usb egér

6.950 Ft

1 készleten

A Trust GTX 108RAVA USB egér egy kiváló minőségű és funkcionális eszköz, amelyet kifejezetten a számítógépes játékokhoz és mindennapi feladatokhoz terveztek. Ez az egér a következő jellemzőkkel rendelkezik:

  1. Precíz érzékelő: A Trust GTX 108RAVA USB egér kiváló minőségű érzékelővel rendelkezik, amely pontos és gyors kurzormozgást tesz lehetővé a képernyőn.
  2. Testreszabható gombok: Az egér gombjai testre szabhatók, így a felhasználók saját igényeikhez igazíthatják őket, például gyors funkcióváltások vagy makrók hozzárendelésével.
  3. RGB világítás: Az RGB LED világítás stílust és egyedi megjelenést biztosít, emellett lehetőséget nyújt a személyre szabhatóságra.
  4. Ergonomikus kialakítás: Az egér ergonómikus formatervezése kényelmes használatot tesz lehetővé hosszabb ideig tartó játék vagy munka során is.
  5. Plug-and-play tervezés: Az USB csatlakozónak köszönhetően könnyű telepítés nélkül használható, így gyorsan alkalmazható a rendszeren.

A Trust GTX 108RAVA USB egér ideális választás lehet mindazok számára, akik keresik a kényelmes, megbízható és testre szabható egeret, különféle feladatokhoz és játékokhoz. Mindig tanácsos ellenőrizni a gyártó hivatalos honlapját vagy megbízható kiskereskedők oldalát a termék legfrissebb specifikációiért és tulajdonságaiért.

SKU: 8713439220902 Category: Tag:

További információk

Tömeg0.3 kg
Gyártó

Trust

Termék típusa

Egér

Készülék szín

,

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között