Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Nincs készleten

VOG&ARTHS GL57267K Konyhai Mérleg 5KG

3.450 Ft

Elfogyott

A VOG&ARTHS GL57267K konyhai mérleg egy precíz és megbízható eszköz, amely segíti a pontos mérést az ételek és italok elkészítése során. A mérleg maximális terhelhetősége 5 kg, amely 1 gramm pontossággal mérhető. A mérleg nagy, könnyen olvasható LCD kijelzővel rendelkezik, és a mérési egységet grammban vagy uncia-ban lehet váltani. A mérleg kiváló minőségű, rozsdamentes acél anyagból készült, és elegáns, modern design-jával tökéletesen illik a konyhai berendezésekhez. A mérleg automatikus kikapcsolás funkcióval rendelkezik, amely energiát takarít meg, ha a mérleget nem használják. A praktikus nullázó gombnak köszönhetően a mérleg könnyen nullázható, és a mérleg alsó részén található gumi talpak biztosítják a stabilitást és a csúszásmentes felületet. A mérleg kis méretű, így könnyen tárolható és szállítható, és tökéletes választás minden konyhába.

Ürítés
SKU: 8592131307476 Category:

Kötelező garancia: 12 Hónap + 12 Hónap Gyártói garancia

A VOG&ARTHS GL57267K konyhai mérleg egy elegáns és praktikus eszköz, amely segítségével könnyedén mérhetjük és pontosan kimérhetjük a hozzávalókat az ételeinkhez. A mérleg maximális teherbírása 5 kg, és pontosan mér a 1 gramm pontossággal, így biztosak lehetünk abban, hogy az összetevők pontos arányokban kerülnek a tálba.

Az eszköz LED kijelzővel rendelkezik, amely jól olvasható és könnyen kezelhető. A mérleg felhasználóbarát kialakításának köszönhetően könnyen tisztítható és karbantartható.

A mérleg különlegessége a különböző mérési egységek választékának lehetősége: a felhasználók általában választhatnak grammban, unciaban, milliliterben vagy folyékony uncia-ban történő mérés között. Az eszköz automatikus kikapcsolással rendelkezik, amely megvédi az elemek élettartamát.

Az elegáns fehér színű és lapos kialakítású mérleg könnyen elfér a konyhapulton, így mindig kéznél lesz, amikor szükségünk van rá. A VOG&ARTHS GL57267K konyhai mérleg egy olyan eszköz, amelyet mind a hobbi, mind a profi szakácsok szívesen használnak.

További információk

Tömeg1 kg
Termék típusa

konyhai mérleg

Maximális terhelhetőség

5kg

Leolvasási pontosság

1g

Garancia

1 év

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között