Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Nincs készleten

A4 Tech R70 Bloody vezeték nélküli egér

12.950 Ft

Elfogyott

Az A4 Tech R70 Bloody egy olyan vezeték nélküli gamer egér, amelyet kifejezetten a játékosok igényeire terveztek. A Bloody sorozatú egerek általában fejlett technológiákat és funkciókat kínálnak a precíz vezérlés és a gyors reakcióidő érdekében.

Egyes jellemzők, amelyek gyakran megtalálhatók az A4 Tech Bloody egerekben:

1. Bloody Multi-Core Gaming Mouse technológia: Ez a speciális technológia olyan algoritmusokat alkalmaz, amelyek javítják az érzékelés pontosságát és sebességét.

2. Magas DPI (dots per inch) szám: A magas DPI lehetővé teszi a felhasználónak, hogy finom és precíz mozgásokat végezzen a képernyőn, különösen fontos a játékokban, ahol a gyors és pontos reakciók elengedhetetlenek.

3. Testre szabható gombok:** A játékosok gyakran igénylik a testre szabható gombokat, amelyek lehetővé teszik számukra a gyors funkcióváltást vagy a vezérlés testreszabását a játékokhoz igazítva.

4. LED világítás: Az esztétikai megjelenés és a játékos stílus kiemelése érdekében sok gamer egér LED-es világítással rendelkezik.

Fontos megjegyezni, hogy a konkrét jellemzők és funkciók változhatnak a modelltől függően. Mindig érdemes ellenőrizni a gyártó honlapját vagy megbízható kiskereskedők oldalát a termék pontos specifikációiért és tulajdonságaiért.

SKU: 4711421924122 Category:

1 év garancia

További információk

Tömeg0.5 kg
Gyártó

A4 Tech

Termék típusa

Egér

Készülék szín

,

Garancia

1 év

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között