Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

A4 Tech TL80 Bloody vezetékes egér

11.950 Ft

3 készleten

Az A4 Tech TL80 Bloody egy olyan gamer egér, amely kiemelkedő funkciókat és technológiákat kínál a játékosoknak, hogy optimalizálja a játékélményüket. A Bloody sorozatú egerek általában az alábbi jellemzőkkel rendelkeznek:

1. Bloody Multi-Core Gaming Mouse technológia: Ez az egyedi technológia speciális algoritmusokat alkalmaz az érzékelés pontosabbá és gyorsabbá tétele érdekében.

2. Magas DPI (dots per inch) érzékelő: A magas DPI szám lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy finom és precíz mozgásokat hajtson végre a képernyőn, amely különösen fontos a játékokban.

3. Testre szabható gombok: A játékosoknak lehetőségük van a gombok testre szabására, így gyorsan hozzáférhetnek a kulcsfontosságú funkciókhoz vagy a játékvezérlőkhöz.

4. RGB világítás: Az esztétikai megjelenésért és a személyre szabhatóságért sok Bloody egér rendelkezik RGB LED világítással.

5. Ergonomikus kialakítás: Az egér kialakítása kényelmes fogást és hosszabb játékidőt tesz lehetővé anélkül, hogy a felhasználó kényelmetlenséget érezne.

Ez az egér kifejezetten arra tervezett, hogy kielégítse a játékosok igényeit, és optimalizálja a játékélményüket az egyedi technológiai és ergonomikus jellemzőivel. Mindig tanácsos ellenőrizni a gyártó hivatalos honlapját vagy megbízható kiskereskedők oldalát a termék részletes specifikációiért és jellemzőiért.

SKU: 4711421918312 Category: Tag:

1 év garancia

További információk

Tömeg0.3 kg
Gyártó

A4 Tech

Termék típusa

Egér

Készülék szín

, ,

Garancia

1 év

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között