Barion Pixel

ECG VS-2030 Vákuum Fólia 50db/csomag

4.950 Ft

3 készleten

Az ECG VS-2030 vákuum fólia kiváló minőségű anyagból készült, amely lehetővé teszi az élelmiszer hosszabb távú tárolását, Sous-vide főzést és pácolást. A fólia maximális szélessége 30 cm, és kompatibilis az ECG vákuumos fóliahegesztő készülékkel. A csomagolás 2 tekercs fóliát tartalmaz, mérettel 20×200 cm. A fóliák kiváló minősége és vastagsága biztosítja, hogy élelmiszerei frissek maradjanak és megőrizzék ízüket. A VS-2030 vákuum fólia egy ideális választás azok számára, akik szeretnék hosszabb ideig megőrizni élelmiszereiket.

SKU: 8592131307315 Category: Tags: ,

Az ECG VS-2030 egy professzionális minőségű vákuum fólia, amelyet kifejezetten élelmiszeripari és háztartási felhasználásra terveztek. A fólia ideális Sous-vide főzéshez, élelmiszerek tárolásához, pácoláshoz, valamint az élelmiszernek az eredeti ízének és aromájának megőrzéséhez.

A vákuum fólia összesen 6 rétegből áll, amelyek különleges anyagösszetételüknek köszönhetően kiválóan ellenállnak a környezeti hatásoknak és a szennyeződéseknek. A fólia nagy szilárdságú, ami lehetővé teszi a tartós és biztonságos élelmiszer-tárolást, miközben megőrzi az élelmiszerek frissességét és minőségét.

Az ECG VS-2030 fólia kompatibilis az összes vákuumozó készülékkel, és könnyen alkalmazható az élelmiszerek csomagolásához. Az öntisztító zárszelepeknek köszönhetően a fólia szivárgásmentes és biztonságos, így biztosítva a tökéletes vákuumolást minden egyes használatnál.

A csomagolás tartalma 2 tekercs fólia, 20 cm széles és 6 méter hosszú, amely elegendő mennyiségű fóliát biztosít a mindennapi élelmiszer-tárolási igények kielégítéséhez. A fólia tárolása egyszerű és kényelmes, a tekercsek helytakarékosan elhelyezhetők a konyhában vagy a kamrában.

További információk

Tömeg0.3 kg

Termékkategóriák