Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

ECG VT-3630 Álló Porszívó 2in1

47.950 Ft

1 készleten

Az ECG VT-3630 Álló Porszívó a tökéletes választás, ha hatékony és alapos takarítást szeretne otthonában. Ez a porszívó kombinálja a magas teljesítményt, a kényelmet és a funkcionalitást, hogy könnyedén megtisztítsa a padlókat és a szőnyegeket.

A porszívó erőteljes motorral rendelkezik, amely hatékonyan szívja fel a port és a szennyeződéseket. A többfokozatú szívóerő-szabályozás lehetővé teszi a teljesítmény beállítását a takarítandó területtől függően, így mindig optimális eredményeket érhet el.

Az ECG VT-3630 Álló Porszívó ergonomikus kialakítással rendelkezik, amely kényelmes használatot tesz lehetővé. A könnyű súlyú és kompakt méret lehetővé teszi, hogy könnyen manőverezzen a különböző helyiségekben és a bútorok között.

A porszívó tartalmaz különböző kiegészítőket és fejeket, amelyek megkönnyítik a különböző felületek takarítását. A padlófej szőnyegekre és kemény padlókra egyaránt alkalmazható, míg a különféle kefék és dugattyúk segítségével könnyedén eltávolíthatja a porcicákat, a hajat és a szennyeződéseket.

Az ECG VT-3630 Álló Porszívó nagy kapacitású porzsákkal rendelkezik, amely hosszabb takarítási műveletekhez elegendő. A porzsák könnyen cserélhető, és a tartály könnyedén kiüríthető a szennyeződések eltávolítása érdekében.

Emellett a porszívó rendelkezik egy kényelmes tárolóval is, ahol a tartozékok és a kábel rendezetten elhelyezhetők. Ez megkönnyíti a porszívó tárolását és hozzáférését, amikor szüksége van rá.

Az ECG VT-3630 Álló Porszívó megbízható és hatékony munkát végez, hogy tiszta és rendezett otthont teremtsen. Fedezze fel a könnyű használat és a hatékony takarítás előnyeit az ECG VT-3630 Álló Porszívóval.

SKU: 8592131308268 Category: Tag:

Kötelező garancia: 12 Hónap + 12 Hónap Gyártói garancia

Az ECG VT-3630 Álló Porszívó az ideális választás hatékony otthoni takarításhoz. Kompakt mérete és erőteljes motorja lehetővé teszi a könnyű manőverezést és a hatékony por- és szennyeződésfelszívást. A többfokozatú szívóerő-szabályozás lehetővé teszi az optimális teljesítmény beállítását. Különféle kiegészítőkkel és fejekkel rendelkezik a különböző felületek takarításához. A nagy kapacitású porzsák hosszabb munkához elegendő, és könnyen cserélhető. A könnyű tárolás érdekében a porszívó rendelkezik egy kényelmes tárolóval. Az ECG VT-3630 Álló Porszívó megbízható segítő lesz a tiszta és rendezett otthon megteremtésében.

További információk

Tömeg7 kg
Gyártó

ECG

Termék típusa

Állóporszívó

Akkumulátor kapacítása

22,2V

Tartály kapacítása

1,2l

Garancia

2 év

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között