Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Lenovo IdeaPad M100 RGB Gamer Egér

5.450 Ft

1 készleten

A Lenovo IdeaPad M100 RGB gamer egér egy olyan kiváló minőségű eszköz, amelyet kifejezetten játékosoknak terveztek, hogy kiemelkedő teljesítményt és egyedi élményt nyújtson. Az egér számos funkciót és jellemzőt kínál, ideértve:

  1. RGB Világítás: A Lenovo IdeaPad M100 egér rendelkezik RGB LED világítással, amely lehetővé teszi a színváltozások testreszabását és az egyedi megjelenés létrehozását.
  2. Magas DPI érzékelő: A magas DPI érzékelő lehetővé teszi a precíz kurzormozgást és a gyors reakciókat, ami kritikus fontosságú a játékokban.
  3. Ergonomikus kialakítás: Az egér ergonómikus formatervezése kényelmes fogást és hosszabb ideig tartó játékélményt biztosít.
  4. Testre szabható gombok: A gombok testre szabhatók, így a játékosok személyre szabhatják az egér vezérlőit és funkcióit a saját játékstílusukhoz.
  5. Precíziós érzékelő: A pontos érzékelő segít maximális teljesítmény elérésében játékok során és más számítógépes feladatoknál.

A Lenovo IdeaPad M100 RGB gamer egér tehát nem csak funkcionális, hanem stílusos és személyre szabható kiegészítő is a játékosok számára. Mindig érdemes ellenőrizni a gyártó hivatalos honlapját vagy megbízható kiskereskedők oldalát a termék aktuális specifikációiért és tulajdonságaiért.

SKU: 0195042619744 Category: Tag:

További információk

Tömeg0.2 kg
Gyártó

Lenovo

Termék típusa

Egér

Készülék szín

,

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között