Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

SAM COOC PSC-40W Konyhai Robotgép 1680 W

139.950 Ft

1 készleten

Az SAM COOC PSC-40W Konyhai Robotgép minden konyhában hasznos segítség. Ez a multifunkcionális készülék lehetővé teszi, hogy könnyedén elvégezze a konyhai feladatokat, mint például szeletelés, aprítás, reszelés és dagasztás. A 1680 wattos motorja erős teljesítményt nyújt, így könnyedén megbirkózik a különböző összetevőkkel. A robotgép egyszerűen kezelhető és könnyen tisztítható. A különféle tartozékok és vágókések lehetővé teszik, hogy a kívánt műveleteket egyszerűen és hatékonyan végezze el. Az SAM COOC PSC-40W Konyhai Robotgép a praktikus konyhai segítője, amely megkönnyíti a konyhai tevékenységeket és időt takarít meg a főzés során.

SKU: 5901308015213 Category: Tag:

Kötelező garancia: 12 hónap + 12 hónap forgalmazói garancia

Az SAM COOC PSC-40W Konyhai Robotgép az ideális eszköz a konyhai munkákhoz. Ez a sokoldalú robotgép számos funkciót kínál, amelyek megkönnyítik az ételek előkészítését. A 1680 Wattos erős motorja lehetővé teszi a hatékony és gyors vágást, reszelést, dagasztást és aprítást. Bármilyen összetevőt könnyedén meg tud dolgozni, legyen szó zöldségekről, gyümölcsökről vagy más alapanyagokról.

A konyhai robotgép egyszerűen kezelhető, így akár kezdőként is könnyedén használhatja. Különböző sebességbeállítások és működési módok állnak rendelkezésre, így a pontos eredmény elérése sem jelent problémát. A készülék könnyen tisztítható, a tartozékok egyszerűen leválaszthatók és mosogatógépben is tisztíthatók.

Az SAM COOC PSC-40W Konyhai Robotgép számos tartozékot tartalmaz, például vágókéseket, reszelőket és dagasztókarokat, amelyek lehetővé teszik az sokféle feladat elvégzését. Legyen szó szeletelésről, aprításról, reszelésről vagy tészta dagasztásáról, ez a robotgép mindenre felkészült.

Ez a konyhai robotgép ideális választás minden háztartás számára, ahol gyors és hatékony segítségre van szükség a konyhai feladatok elvégzéséhez. Az SAM COOC PSC-40W Konyhai Robotgép a funkcionalitást és a kényelmet kombinálja, így segít időt és erőfeszítést takarítani meg a konyhában.

További információk

Tömeg8 kg
Gyártó

MPM

Termék típusa

Konyhai robotgép

Teljesítmény W

1680

Vezérlő típusa

Digitális

Tartály kapacítása

2l

Készülék szín

Garancia

2 év

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között