Barion Pixel

ElektroConcept

+36 3o 133 5ooo

Nincs készleten
Akció!

ECG FORZA-7800 Ultimo Scuro Konyhai Robotgép 1800W

149.950 Ft164.950 Ft (-9%)

Elfogyott

Az ECG FORZA-7800 Ultimo Scuro Konyhai Robotgép egy erőteljes és sokoldalú eszköz, amely megkönnyíti a konyhai munkákat. A robotgép erős motorral rendelkezik, amely könnyedén kezeli a különféle feladatokat, mint például a dagasztás, keverés és aprítás. Az ECG FORZA-7800 Ultimo Scuro több sebességi fokozattal és pulzáló funkcióval is rendelkezik, így szabályozhatja a feldolgozási sebességet az elkészítendő étel típusától függően.

A robotgép tartozékai között megtalálhatók a különböző méretű keverőtálak, dagasztókarok és aprítókés, amelyek sokoldalú felhasználást tesznek lehetővé. Az intuitív vezérlőpanel és a LED kijelző segítségével könnyedén választhatók ki a kívánt beállítások.

Az ECG FORZA-7800 Ultimo Scuro Konyhai Robotgép elegáns és tartós kialakítással rendelkezik, amely hosszú élettartamot és megbízható működést garantál. Ideális választás minden olyan háztartás számára, ahol sokféle konyhai feladatot kell ellátni, és a könnyű használat és tisztítás fontos szempont.

SKU: 8592131308893 Category:

Kötelező garancia: 24 Hónap

Az ECG FORZA-7800 Ultimo Scuro Konyhai Robotgép egy lenyűgözően erőteljes és sokoldalú eszköz, amely megtakarítja az időt és energiát a konyhai munkák során. Ez a robosztus gép minden kihívással megbirkózik, legyen szó dagasztásról, keverésről vagy aprításról.

A motorja rendkívül erős, és könnyedén képes feldolgozni a keményebb anyagokat és összetevőket. Különböző sebességi fokozatokkal rendelkezik, így teljesen szabályozhatja a feldolgozás sebességét az elkészítendő étel típusától függően. Emellett pulzáló funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a rövid, intenzív impulzusokat a tökéletes végeredmény elérése érdekében.

Az ECG FORZA-7800 Ultimo Scuro tartozékai igazán sokoldalúak. A készletben megtalálhatók a különféle méretű keverőtálak, dagasztókarok és aprítókés, amelyek széles körű felhasználást tesznek lehetővé. Ezáltal könnyedén elvégezheti a tészta dagasztását, krémek és szószok keverését, valamint zöldségek és húsfélék aprítását is.

Az ECG FORZA-7800 Ultimo Scuro kényelmes használatot biztosít. Az intuitív vezérlőpanel és a jól látható LED kijelző segítségével könnyedén kiválaszthatja a kívánt beállításokat. Az egyszerűen kezelhető funkciók segítenek az ételkészítés folyamatának ellenőrzésében és finomhangolásában.

További információk

Tömeg12 kg
Gyártó

ECG

Termék típusa

Konyhai robotgép

Teljesítmény W

1800W

Vezérlő típusa

Digitális

Tartály kapacítása

8l

Termékkategóriák