Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

NEDIS WIFILC21WTE27 WI-FI Smart Bulb Led Izzó 9W E27 806lm RGB + Meleg Fehér A+ 2db/csomag

5.950 Ft

2 készleten

Vegye át az irányítást lámpái fölött ezzel az intelligens izzóval, amely közvetlenül csatlakoztatható a vezeték nélküli/Wi-Fi routerhez, és otthoni automatizálási rendszere részeként távvezérlésről gondoskodik.

Egyszerű beállítás
A világítás távoli vezérléséhez és automatizálásához nem kell műszaki zseninek vagy szerelőnek lenni. Nincs szükség másra, csak a Wi-Fi routerre, intuitív alkalmazásunkra, valamint ezekre a Nedis vezeték nélküli intelligens lámpákra. Nem kell hozzá extra készlet és hubok csatlakoztatása: ez az otthoni automatizálás leegyszerűsítve.

A lámpa fényerejének és árnyalatának szabályozása
Csatlakoztassa őket, és okostelefonjáról vagy táblagépéről máris szabályozhatja a fényerőt, a világítást pedig a melegtől a hideg fehér fényig állíthatja. Ha pedig már nagyon okos kezd lenni, hangjával az Amazon Alexa vagy a Google Home szolgáltatáson keresztül is irányíthatja őket.

Ütemezés beállítása és párosítás más intelligens termékekkel
Állítsa be az izzó bekapcsolásának ütemezését, vagy hozzon létre környezeti jeleneteket egy pillanat alatt az izzó más Nedis SmartLife termékekkel való párosítása által.

Környezetbarát
Otthona nemcsak okosabb lesz, hanem környezetbarátabb is. Az 4.5 W-os maximális energiafogyasztással rendelkező, energiahatékony izzók mintegy 330 lumen fényerőről gondoskodnak, ami a legtöbb 50 W-os izzó által kínált teljesítménnyel egyenlő.
A hagyományos GU10 izzókhoz hasonló méret és külső segítségével továbbra is használhatja meglévő GU10 lámpáit és csillárjait, nem kell új berendezéseket vennie.

A Nedis SmartLife ismertetése
Fedezze fel az egyetlen egyszerűen használható és intuitív alkalmazáson keresztül vezérelhető termékek – például izzók, kapcsolók, aljzatok, érzékelők és kamerák – széles körű és folyamatosan bővülő választékát. Az Amazon és a Google Home által támogatott hangvezérlési funkciók, valamint az, hogy meglévő Wi-Fi-hálózatán kívül nincs másra szükség, a csatlakoztatott, intelligens otthont igazán egyszerűvé teszik.
Keressen csupán egy intelligens izzót vagy aljzatot, vagy automatizálja akár az egész házat, az intelligens technológia ma már rendkívül könnyedén hozzáférhető.

SKU: 5412810307104 Categories: , Tag:

• Plug & Play: közvetlenül a Wi-Fi hálózathoz csatlakoztatható
• Az izzók fényerejének és színének szabályozása – RGB + 2700–6500 K
• A Nedis® SmartLife alkalmazás segítségével időzítheti az automatikus be- és kikapcsolást
• Távirányító támogatása – lehetővé teszi több izzó párhuzamos vezérlését
• Hangvezérlés támogatása – az Amazon Alexa vagy a Google Home szolgáltatással összhangban
• Különálló termékként és más Nedis® SmartLife termékekkel egyszerűen csatlakoztatva egyaránt használható

További információk

Tömeg0.3 kg
Gyártó

Nedis

Termék típusa

Okos led izzó

Energiaosztály

F

Garancia

1 év

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között