Barion Pixel

ElektroConcept

+36 3o 133 5ooo

SONY MDR-EX450AP W Stereo Fülhallgató Mikrofonnal Fehér

7.950 Ft

5 készleten

Ideális megoldás azoknak, akik folyamatos mozgásban vannak, mivel vegyíti a rendkívül könnyű alumínium kivitelt a neodímium membrán nyújtotta pontos hangzással. A négy méretben kapható hibrid, puha szilikon fülpárnák biztosítják a lehető legnagyobb kényelmet.
Kicsi, de erőteljes membrán: Hallgasson minden hangjegyet tökéletesen tisztán a kompakt, rendkívül érzékeny membránnal.
Széles frekvenciaátvitel: Élvezze a mély basszusokat és a szárnyaló magas hangokat a kibővített hangtartományban.
Tiszta, kiegyensúlyozott zene: Élvezze a kristálytiszta közép és magas hangokat. A könnyű, de merev alumínium burkolatnak köszönhetően stabilabb a hangzás, gazdagabb és dinamikusabb a teljesítmény.
Pontos teljesítmény: A kemény rocktól a szórakozóhelyek slágerein át a pop klasszikusokig minden zene tisztán, erőteljesen hallatszik, és minden részlet pontosan kivehető marad.
Ütemátvitel vezérlése: Az alacsony frekvenciák optimalizálásához és a mély basszus ritmusok és ütemek pontos visszaadásához kialakított, speciális szellőzőnyílásokat használ.
12 mm-es neodímium membrán: A nagyfokú érzékenység és az alacsony torzítási szint érdekében a kicsi, de erőteljes membrán a 16 mm-es membránnal azonos méretű hangsugárzó dómmal rendelkezik.
Nagyfokú érzékenység: Az érzékenység azt méri, hogy egy elektromos jel milyen hatékonysággal konvertálódik át hanggá. Ezeknél a nagy érzékenységű fejhallgatóknál magasabbra tekerheti a hangerőt anélkül, hogy le kellene mondania a tiszta hangokról.
Kényelmes zenehallgatás: Kialakításánál fontos szempont volt, hogy pontosan illeszkedjen a fülbe, lehetővé téve a több órán át tartó, kényelmes zenehallgatást.
Ívelt profil: Kis méretének köszönhetően a membrán szépen hozzásimul a fül hátulsó részéhez, különösen kényelmes illeszkedést és jobb hangszigetelést biztosítva.
Hibrid szilikon fülillesztékek: A kemény szilikon kivitel tartóssá teszi, a puhább szilikonból készült külső borítás pedig a kényelmet szolgálja. Biztonságosan illeszkedik a fülbe, négy fülpárna-méretben.
Okostelefon-barát és kiemelkedő hordozhatóságot nyújtó kialakítás. Ez a mindössze 6 g-os fejhallgató nagyszerű utazás közben. A fogazott kábellel, amelyen csúszka is található a kábel hosszának egyszerű beállításához, megszabadulhat a csomóktól.

A vezetékbe épített távvezérlővel kihangosítva intézheti hívásait.
Gondoskodjon zenéi személyre szabásáról: Töltse le a Sony Smart Key alkalmazást, és segítségével könnyedén Android okostelefonjához vagy iPhone készülékéhez igazíthatja a zenei funkciók beállításait.

Lejátszás, szüneteltetés, zeneszámok átugrása, hangerő-beállítás – mindez a fejhallgatóról.
Tartsa kézben hívásait: Gondoskodjon a híváskezelés gomb Android okostelefonjához vagy iPhone készülékéhez történő testreszabásáról. Hívásindítás és -befejezés, hangerő-szabályozás a vezetékbe épített távvezérlő által.

SKU: 4905524956993 Category: Tag:

Típus:                                  Fülhallgató

Adatátvitel:                       Vezetékes

Csatlakozás:                      3.5 mm Jack

Min. frekvencia:               5 Hz

Max. frekvencia:              25000 Hz

Érzékenység:                     103 dB

Névleges impedancia:    40 Ohm

Kábelhossz:                       120 cm

Mikrofon:                           Van

Hangerőszabályzó:          Nincs

Tömeg:                               6 g

További információk

Tömeg0.2 kg
Gyártó

sony

Termék típusa

Vezetékes fülhallgató

Készülék szín

Termékkategóriák