Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Nincs készleten

HP X500 vezetékes egér

3.950 Ft

Elfogyott

Az HP X500 vezetékes egér egy praktikus és megbízható eszköz, amely kényelmes és hatékony vezérlést kínál mindennapi számítógépes feladatokhoz. Az egér néhány fontos jellemzője:

  1. Optikai szenzor: Az optikai érzékelő pontos kurzormozgást biztosít különböző felületeken, így ideális választás mindennapi használatra.
  2. Kétgombos tervezés: Az alapvető kétgombos tervezés, valamint a görgő, egyszerű és hatékony vezérlést biztosít mindennapi feladatokhoz.
  3. Plug-and-Play: Az egyszerű telepítésnek köszönhetően az egér azonnal használható, miután csatlakoztattad az USB portba, nincs szükség különféle illesztőprogramok telepítésére.
  4. Kényelmes kialakítás: Az egyszerű és sima kialakítás kényelmes fogást nyújt, minimalizálva a fáradtságot hosszabb ideig történő használat során.
  5. Vezetékes kapcsolat: A vezetékes kapcsolat stabilitást és megbízhatóságot biztosít, minimalizálva a vezeték nélküli zavarokat.

Az HP X500 vezetékes egér tehát egy ideális választás lehet mindazoknak, akik egy egyszerű, megbízható és kényelmes egérre vágynak a mindennapi számítógépes tevékenységeikhez. Mindig érdemes ellenőrizni a gyártó hivatalos honlapját vagy megbízható kiskereskedők oldalát a termék legfrissebb specifikációiért és tulajdonságaiért.

SKU: 887758651032 Category:

További információk

Gyártó

HP

Termék típusa

Egér

Készülék szín

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között