Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Logitech M720 Vezeték nélküli egér

13.950 Ft

5 készleten

A Logitech M720 Vezeték nélküli egér egy kiváló minőségű és sokoldalú eszköz, amely a Logitech megbízható tervezésének és funkcióinak előnyeit kínálja. Ideális választás mindazok számára, akik értékelik a hatékonyságot és a kényelmet mindennapi számítógépes használatuk során.

A vezeték nélküli technológia lehetővé teszi a szabad mozgást és minimalizálja a kábelekkel való birkózást. Az M720 egér rendelkezik a Logitech által fejlesztett, precíziót elősegítő optikai érzékelővel, amely pontos kurzormozgást és kiváló vezérlést biztosít a kijelzőn.

Az egér rendelkezik több gombbal és a Logitech Flow technológiával, amely lehetővé teszi az egér mozgatását és adatok másolását két különböző számítógép között, akár Windows és Mac rendszerek között is. Az ergonomikus kialakítású M720 egér kényelmes tartást és hosszú távú használatot tesz lehetővé.

Az M720 egér további előnyei közé tartozik a hosszú akkumulátor-élettartam, a testreszabható gombok és a gyorsulási érzékelő. Az M720 Vezeték nélküli egér tehát olyan felhasználóknak szól, akik kényelmes, megbízható és sokoldalú egérre vágynak mindennapi munkavégzésük során.

SKU: 5099206065086 Category: Tag:

1 év garancia

További információk

Tömeg0.3 kg
Gyártó

Logitech

Termék típusa

Egér

Készülék szín

Garancia

1 év

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között