Barion Pixel

ElektroConcept

+36 3o 133 5ooo

PHILIPS GC362/80 Stream&Go Kézi gőzölő 1000W (másolat)

33.950 Ft

2 készleten

A Philips GC362/80 Stream & Go Fekete-Arany kézi gőzölő függőleges és vízszintes gőzölés a nagyobb kényelemért,

a függőleges gőzölést használhatja a gyűrődések gyors eltüntetésére vagy a felakasztott ruhák vasalódeszka nélküli frissítésére. A vízszintes gőzölés tökéletes eredményt biztosít az olyan nehezen vasalható területeken is, mint például a mandzsetták és gallérok. Bármelyik pozíciót is választja, az erőteljes, folyamatos gőzkibocsátás nagyszerű eredményt biztosít. SmartFlow melegítőtalp a jobb gőzölési eredmény érdekében* a SmartFlow technológiának köszönhetően a talp optimális hőmérsékletűre melegszik fel, ami biztonságos minden textília számára, és megakadályozza a nedves foltok kialakulását. A felmelegített gőzölőtalp vízszintes vasalás esetén segít nyomást gyakorolni az anyagra, így még jobb gőzölési eredményt biztosít*.

Automatikus, folyamatos gőzkibocsátás az egyszerű és gyors gyűrődéseltávolításhoz, az elektromos szivattyú automatikusan folyamatos gőzkibocsátást biztosít az egyszerű és gyors gyűrődéseltávolításhoz. A kefetartozék segítségével feltárhatók a szövetek rostjai, így a gőz jobban a ruhába hatolhat. Ez kifejezetten hasznos a vastagabb szövetek, például a dzsekik és a kabátok esetében, továbbá megkönnyíti a piszok és a bolyhok eltávolítását is.

A gőzölő minden vasalható anyaggal és ruhadarabbal biztonságosan használható. A gőzölőtalpat biztonságosan, a megégetés kockázata nélkül rányomhatja bármely ruhadarabra – nagyszerű megoldás az olyan kényes anyagokhoz, mint a selyem.

Ha felakasztott ruhaneműkön használja a ruhagőzölőt, nincs szüksége vasalódeszkára se, így a gyűrődések eltüntetése könnyű és problémamentes.

Kompakt kialakítás a kényelmes használathoz, tároláshoz és utazáshoz, a kézi gőzölőkészülék ergonomikus kialakításának köszönhetően könnyű, kompakt és kényelmesen használható. Csak nyomja meg a kioldógombot, és figyelje, hogyan tűnnek el a ráncok és gyűrődések. A kivehető víztartály segíti a könnyebb újra töltést, a víztartály levehető, és a csap alatt könnyen megtölthető.

Hőálló tárolózsák az egyszerű tárolás érdekében, használja a mellékelt tárolótáskát a kézi gőzölőkészülék használat utáni tárolására, vagy ha utazáskor szeretné magával vinni

A folyamatos forró gőz felfrissíti a ruhákat, eltávolítja a kellemetlen szagokat és megöli a baktériumok 99,9%-át*. Mivel kevesebb mosásra és vegytisztításra van szükség, időt és pénzt takarít meg, a ruhái pedig tartósabbak lesznek.

SKU: 8710103835189 Category: Tag:

Philips GC362/80 Stream & GO Fekete-Arany kézi gőzölő műszaki adatok

Kábel hossza                      2.5 méter

Levehető víztartály             70 ml

Összecsukható                  Nem

Használatra kész               30 mp

Gőzjelzőfény                     Igen

Be-/kikapcsoló                  Igen

Gőzölőlap                         SmartFlow melegítőtalp

Feszültség                         240 V

Teljesítmény                      1300 W

Garancia                            2 év

Tartozékok

Védőtok                             Igen

További információk

Tömeg0.7 kg
Termék típusa

Kézi gőzölő

Teljesítmény W

1300W

Gőznyomás / perc

24 g/perc

Tartály kapacítása

70 ml

Kivitel

Normál

Termék színe

Aranya, fekete

Vezeték hossza

2.5 méter

Garancia

2 év

Gyártó

Philips

Termékkategóriák