Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Akció!

SONY NW-A105 MP4 Lejátszó

100.000 Ft119.950 Ft (-17%)

2 készleten

A High-Resolution Audio hangzást és az életstílusodhoz illő színárnyalatokat kínáló, Android által támogatott NW-A100 sorozat segítségével közvetlenül a Walkman® készülékeden élvezheted kedvenc streamelő és zenei alkalmazásaidat – de a számítógépedhez csatlakozva hozzáférhetsz a zenegyűjteményedhez is. A kedvenc hangélményed elérése még sosem volt ilyen egyszerű.

A különbségek összehoznak minket
Az új h. ear termékcsalád különböző színeket egyesít, és váratlan kombinációkat hoz létre, melyekben minden elemnek megvan a saját helye, és kiegészíti a másikat.

Csúcsminőségű hang
A nagy felbontású hangtól a fejlett digitális minőségjavításig – az NW-A100 sorozat kialakítása a zeneszámok legjavának megszólaltatására szolgál.

Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával
Élvezd a CD-knél is tisztább hangzású, stúdióminőségű, nagy felbontású hangok legapróbb részleteit is. A zene iránti szenvedélyünk mindenhol megtestesül, a jelfeldolgozástól a hangsugárzóig – mintha az előadó előtted játszana.

S-Master HX
A zene legapróbb finomságait is élvezheti az S-Master HX digitális erősítőnek köszönhetően, amely High-Resolution Audio hangzást biztosít kiváló minőségben, csökkentve a torzítást és a zajt.

DSEE Ultimate
A DSEE Ultimate MI-technológia segítségével reprodukálja azokat az akusztikai finomságokat és tiszta nagyfrekvenciájú hangokat, amelyek gyakran elvesznek a tömörítés során.

DSD-lejátszás
Az NW-A100 sorozat kiváló minőségű PCM-átalakításának köszönhetően átadhatod magad a DSD-hangformátumok (akár 11,2 MHz-es frekvenciáig) természetes és részletgazdag hangzásának.

Nagy felbontású hang, vezeték nélkül
Élvezze a nagy felbontású hangminőséget prémium, vezeték nélküli LDAC-kodekünkkel. A szabványos Bluetooth®-kapcsolat bitrátájának 3-szorosa révén a legkiválóbb élményben lehet része zenehallgatáskor.

Egyérintéses NFC és Bluetooth® az azonnal csatlakoztatási lehetőséghez
Az NFC és a Bluetooth vezeték nélküli technológia gyors és egyszerű kapcsolatot kínál a zenéhez. Elég hozzáérinteni NFC-t használó eszközödet NW-A100 sorozatú készülékedhez – a kapcsolódás gyors és zökkenőmentes, indulhat a streamelés. Nincs NFC Nem gond. Kapcsolódhatsz Bluetooth-on át is. LDAC- és aptX HD-kompatibilitás is elérhető.

Prémium műszaki tartalom
Az NW-A100 sorozat anyagválasztása és minden részegysége egyetlen célt szolgál – a valóban kivételes hangélmény létrehozását.

Szilárd alumíniumcsiszolt keret a jobb hangminőségért
A kiváló minőségű, alumíniumcsiszolt keret rendkívül szilárdságot biztosít, elősegítve az alacsony impedanciát, valamint a tiszta, stabil hangzást és az átható basszust.

Filmkondenzátor
Az erősítési fázisban kiváló minőségű filmkondenzátorok segítik az NW-A100 sorozat készülékeit a tiszta, kiterjedt magas regiszterek és a természetes hangzás visszaadásában.

„Kifinomult hangzás (fine sound) ellenállás
A felületszerelt „Kifinomult hangzás (fine sound) ellenállás garantálja a teljesítmény egyenletes és hatékony elosztását az áramköri elemek között a kiegyensúlyozott hangminőség érdekében.

Optimalizált áramköri elrendezés
A hangblokk (vörössel kiemelve) és a teljesítmény-/digitális blokk (kékkel kiemelve) elválasztásával optimalizáltuk az áramköri lapot, így a digitális zaj nem befolyásolja a hangminőséget.

Továbbfejlesztett, arannyal dúsított forraszanyag a tisztább hangzásért
Az arany kivételes vezetőképessége minimális jelveszteséget biztosít. A tisztább hangok érdekében kis mennyiségű aranyat tartalmazó, prémium minőségű, ólommentes forrasztóanyag köti össze az NW-A100 sorozat áramköreit az akkumulátorral.

Wifi-kompatibilis közvetlen letöltéshez és streameléshez
Android-os támogatással és Wi-Fi-kompatibilitással az NW-A100 sorozat még több zenehallgatási módot kínál. A kedvenc zenestreameket és zenei alkalmazásokat közvetlenül a Walkmanen élvezheted, de számítógépes zenegyűjteményed is elérheted.

A tiszta zenei élmény jegyében született
Ergonomikus és egyszerűen használható, így az NW-A100 sorozat minden korábbinál élvezetesebbé teszi az utazás közbeni zenehallgatást.

Nagyobb kijelző, kompakt méret
Az NW-A100 sorozat kijelzője nagyobb, mint elődjéé (NW-A50), ugyanakkor a mérete gyakorlatilag azonos – így könnyebben hozzáférhetsz a zeneszámokhoz a kényelem feláldozása nélkül.

Kényelmes oldalsó vezérlőelemek
Az átgondolt oldalsó vezérlőelemekkel lehetősége van kiválasztani a kedvenc zeneszámait és állítani a hangerőt anélkül, hogy kivenné a zsebéből.

USB Type-C port
Az NW-A100 sorozat készülékeinek USB Type-C portja révén egyszerűen csatlakoztathatsz számos különféle eszközt.

Bővíthető memória
Az NW-A100 sorozat eleve nagy memóriáját microSD-kártyával tovább bővítheted – a kártyanyílásba helyezve szinte végtelen lejátszási listákat és óriási zenegyűjteményeket hallgathatsz utazás közben.

Akár 26 órás akkumulátorkapacitás
Teljes feltöltést követően akár 26 órán át játszhat le zenét (128 kb/s-os MP3-fájlban). Tökéletes eszköz napi ingázáshoz, vagy akár egyszerű kiruccanásokhoz.

Vinyl Processor
Adja vissza a digitalizált zeneszámok bakelites melegségét és karakterét. Kényeztesse magát az alacsony frekvenciás rezonancia, a hangkari ellenállás és a felületi zaj finom újraalkotásával az autentikus zenei élményért.

MQA-fájlok lejátszása és dekódolása
Az NW-A100 sorozat képes dekódolni és lejátszani MQA-fájlokat is, így még több veszteségmentes minőségű zenét hallgathatsz.

Ürítés
SKU: N/A Category: Tags: ,

Tárhely

Belső memória mérete16 GB
Memóriakártyával bővíthetőIgen

Kijelző

Kijelző típusaLCD
Video lejátszásIgen

Támogatott formátumok

WMANincs

Támogatott memóriakártyák

Secure DigitalNem
SDHCNem
Mini SDNem
Micro SDIgen
Micro SDHCNem
Memory StickNem

Méretek

Szélesség55.9 mm
Magasság98.9 mm
Vastagság11 mm
Tömeg103 g

További tulajdonságok

Közvetlen USB csatlakozóVan
RádióNincs
Lejátszási idő (audio)20 óra

További információk

TömegN/A
Gyártó

sony

Termék típusa

MP4 Lejátszó

Készülék szín

,

Operációs rendszer

Android

Akkumulátor üzemidő

20 óra

Kijelző felbontása

1280 x 720 pixel

Garancia

1 év

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között